Izobraževanja

V Quality Centru v Novi Gorici redno organiziramo tečaje za ljubiteljske in za profesionalne sladoledarje …

izobraževanja o sladoledih

Začetni tečaj izdelave sladoleda

Začetni tečaj izdelave sladoleda je namenjen predvsem osebam, ki še nimajo izkušenj s pripravo sladoleda in bi radi razumeli procese izdelave. Udeleženci tečaja boste spoznali osnovne surovine in ciklus proizvodnje, ki je potreben za izdelavo vrhunskega sladoleda.
Tečaj je primeren za navdušene privržence sladoleda, slaščičarje začetnike in poklicne slaščičarje, ki želijo spoznati sladoledne skrivnosti.

Nadaljevalni tečaj izdelave sladoleda

Nadaljevalni tečaj izdelave sladoleda je namenjen osebam, ki že imajo izkušnje s pripravo sladoleda, a bi radi poglobili znanje oziroma ponudili nove, kompleksnejše okuse svojim strankam. Udeleženci tečaja se boste seznanili z zahtevnejšimi sestavami sladoleda, ki vplivajo na strukturo sladoleda, izdelovali boste lastne delovne recepture in spoznali nove tržne priložnosti.
Tečaj je namenjen profesionalnim slaščičarjem, ki želijo spoznati nove trende in slaščičarske sestavine, ter so že opravili začetni tečaj izdelave sladoleda.

Veganski sladoled

Vroče poletno vreme vabi k okusnim in svežim sladoledom. Vendar vsi ne morejo okušati klasično različico te čudovite sladice, bodisi zaradi intolerance na laktozo, oz. glukozo, bodisi zaradi življenjskega stila. Na tečaju naučil kako pripraviti odličen veganski sladoled, ki ne vsebuje mlečnih izdelkov, je brez jajc, presen in veganski. Naredite svojo sladoledno vitrino dostopno za vse in ponudite tudi veganski sladoled!
Tečaj je primeren za navdušene privržence sladoleda, slaščičarje začetnike in poklicne slaščičarje, ki želijo spoznati sladoledne skrivnosti.

Tečaj priprave alkoholnih sladoledov

Nevsakdanji okusi, ki jih ponujajo alkoholni sladoledi so vsekakor dodana vrednost v vaši restavraciji oz. sladoledarni. Vendar priprava alkoholnih sladoledov ni enaka pripravi ostalih sladoledov, saj moramo biti bolj pozorni na samo sestavo sladoleda, na točko ledišča, okuse…
Tečaj je primeren za navdušene privržence sladoleda, slaščičarje začetnike in poklicne slaščičarje, ki želijo spoznati sladoledne skrivnosti.
Izobraževanja na Facebooku

Informacije o izobraževanjih najdete tudi na
Facebook-u @Rokmar.d.o.o