O podjetju

Dobrodošli na sladki strani življenja

Bruna Jejčič, direktorica Rokmar, d. o. o.

Dobrodošli na prenovljeni spletni strani podjetja Rokmar!

Izdelki podjetja Rokmar iz Vipavske doline, ki nastajajo na prepihu burje, idej, znanja ter dolgoletnih izkušenj, so nepogrešljive sestavine vsakega mojstra v slaščičarni, sladoledarni, kavarni ali restavraciji.

Ker vemo, da želite svojim obiskovalcem ponuditi le najboljše in najbolj kakovostno, vam ponujamo izdelke, ki lahko ključno pripomorejo k temu, da se bodo vaši gostje znova in znova vračali in uživali v neponovljivih okusih domiselno dekoriranih sladoledov ter izjemnih slaščic.

Rokmar je družinsko podjetje s tridesetletno tradicijo. V izdelke smo vtkali znanje, najmodernejšo tehnologijo, domišljijo in strast. Za kupce iz Slovenije in tujine pripravljamo kakovostne surovine za pripravo sladoleda in slaščic, ponudbo pa ves čas dopolnjujemo z novostmi, ki so v duhu časa in trendov na področju prehrane. Živimo v času, ko je ozaveščenost ljudi o tem, da je izjemno pomembno, kaj jemo, na zelo visoki ravni. Zato Rokmar pri snovanju baz, aromatov, toppingov in drugih sestavin za izdelavo sladoleda in slaščič, posebno pozornost posveča kakovosti in raznolikosti.

Vsi zaposleni v podjetju Rokmar smo zaljubljeni v slaščice: naš navdih je navdušenje vaših strank ob okušanju sladkih mojstrovin, ki jih pripravljate s pomočjo naših izdelkov in okronate s svojimi idejami.

Na naši prenovljeni spletni strani lahko najdete informacije o izdelkih iz naše široke ponudbe, recepte ter informacije o našem podjetju. Vabimo vas, da všečkate našo Facebook stran in spremljajte novosti. Poleg informacij o novih izdelkih, organizaciji tečajev in sodelovanju na sejmih, imate tudi možnost sodelovanja v nagradnih igrah.

Podpis Bruna Jejčič

Bruna Jejčič, direktorica
Rokmar, d. o. o.

Naročila in informacije
T: +386 5 335 24 24
F: +386 5 335 24 20
E: info@rokmar.si

Katalog 2022