paketki čokolade

V naši ponudbi najdete kar 21 različnih okusov vroče čokolade

Jesen nas je ovila s svojimi barvitimi listi in nizkimi temperaturami. S čim si lahko popestrimo vse daljše noči in hladne dni? S skodelico vroče skodelice, seveda. Ta pogreje naše telo in duha ter nas razvedri na še tako siv dan.

Slovenski proizvod družinskega podjetja

Vroče čokolade Chocomar izdelujemo v goriškem podjetju Rokmar d. o. o., ki deluje že od leta 1991. Znani smo po dveh stvareh – sladoledu in vroči čokoladi. Izdelujemo namreč sestavine za sladoled, iz katerih sladoledarji v svojih lokalih izdelujejo najboljši sladoled v Sloveniji in po Evropi. V hladnejših letnih časih pa izdelujemo vročo čokolado Chocomar, ki jo lahko pripravite tudi sami doma.

Vroča čokolada brez glutena in palmovega olja

Pri Rokmarju se zavedamo pomembnosti skrbi za okolja, zato v naših izdelkih ne boste našli palmovega olja. Ta je namreč povezan z krčenjem gozdov, izpusti toplogrednih plinov, izkoriščanjem delavcev in otroškim delom. Vroče čokolade prav tako ne vsebujejo glutena, ki je eden pogostejših alergenov.

vroča čokolada

21 izvrstnih okusov

Na voljo je kar 21 različnih okusov vroče čokolade Chocomar. V ponudbi imamo klasične okuse, kot so mlečna, bela in temna, najdete pa tudi bolj eksotične okuse, kot so bela pistacija, chili in menta. Ljubitelji vroče čokolade bodo navdušeni nad bogatimi in nenavadnimi kombinacijami okusov.

Zaupajte kvalitetnim sestavinam slovenskega izvora

Vse vroče čokolade Chocomar so narejene v Sloveniji, v njih najdete samo najbolj kvalitetne sestavine. Priprava je izjemno enostavna, končni rezultat pa gosta vroča čokolada kot v vaši najljubši kavarni. Celotno ponudbo vročih čokolad najdete na naši spletni strani, sledite pa lahko tudi našemu Facebook profilu, kjer boste našli inovativne recepte za uporabo vroče čokolade. Pa dober tek!