Vse za sladoled

Baze →

Brez kakovostne baze ni dobrega sladoleda. Baze so ključnega pomena, da bo imel sladoled, ki, ga boste pripravili, pravo teksturo in okus, pa naj bo sladoled mlečni ali sadni. V Rokmarjevem laboratoriju strokovno znanje, izkušnje in raziskovalni duh usmerjamo v razvoj baz in dodatkov za sladolede najvišje kakovosti. V segmentu baz za mlečni sladoled vam lahko ponudimo široko paleto različnih izdelkov, ki vsebujejo naravno kokosovo olje, ki bo vaš sladoled naredilo še bolj lahek in polnega okusa.

Baze za mlečni sladoled →

Vsebujejo naravno kokosovo (nehidronizirano) olje, ki poskrbi, da je sladoled bolj lahek in vedno popoln. Pripravljajo se na hladen ali topel način.

Baze za sadni sladoled →

Idealne za kremast, stabilen in lahko mazljiv sladoled. Z lahkoto se kombinirajo z uporabo sezonskega sadja kot tudi sadnih aromatov.

Dodatki za sladoled →

Profesionalni dodatki za hladno ali toplo pripravo, ki bodo izboljšali strukturo in obstojnost vašega sladoleda, brez vpliva na sam okus sladoleda.

Aromati →

V zadnjih letih so se pričakovanja ljubiteljev sladoleda kar precej spremenila. Klasični repertoar priljubljenih vaniljevih, čokoladnih in sadnih sladoledov se je razširil še na manj običajne, a neskončno zanimive posamezne okuse in kombinacije. Razkošen nabor aromatov lahko sladoledu vdahne okus kremne rezine ali pa izjemne slane karamele.

Sadni aromati →

Za barvito paleto sadnih sladoledov vam ponujamo širok nabor okusov sadja. Sadni aromati najvišje kakovosti so v značilnih barvah sadja in vrhunskega okusa, pripravljeni so z dodatki sadja. Klasična jagoda ali eksotična marakuja? Pri aromatih lahko izpolnimo najrazličnejše želje.

ČOKOLADNI AROMATI →

Za pripravo božanskih čokoladnih aromatov uporabljamo prvovrsten kakavov prah iz trajnostnih nasadov v zahodni Afriki. Izbor aromatov neprestano dopolnjujemo z novimi okusi, tako da boste lahko izbirali med več različnimi vrstami čokolade.

VANILIJE →

Vanilja sodi med orhideje in je edina svojega rodu, ki ima užiten strok. Najbolj cenjeni vrsti vanilje z Madagaskarja (burbonska vanilja) in Tahitija sta že vrsto let stalnici v naši ponudbi. Sloviti slaščičarski mojstri stavijo na vaniljo, saj ta brezčasni okus že stoletja kraljuje med slaščicami – ledenimi in toplimi. V naši ponudbi boste našli kar osem vrst vanilje.

OREŠČKI V PASTI ALI AROMATI →

Orehi, lešniki, arašidi in pistacije iz različnih koncev sveta so preverjene kakovosti. Izjemne arome s prijetnim okusom so pripravljene s sveže mletimi oreščki za najbolj zahtevne slaščičarske mojstre.

MLEČNI AROMATI →

Mlečni aromati kremaste strukture in različnih okusov so primerni za pripravo najbolj priljubljenih vrst sladoleda. Naši aromati v prahu ali pasti so odlična osnova za pripravo  sladoledov z okusom jogurta, mascarponeja ali pa znamenite newyorške sirove torte (New York cheese cake).

MLEČNI AROMATI v prahu →

Mlečni aromati kremaste strukture in različnih okusov so primerni za pripravo najbolj priljubljenih vrst sladoleda. Naši aromati v prahu ali pasti so odlična osnova za pripravo  sladoledov z okusom jogurta, mascarponeja ali pa znamenite newyorške sirove torte (New York cheese cake).

CVETLIČNI IN ZELIŠČNI AROMATI →

Cvetlični in zeliščni okusi so se naselili tudi v sladolede in slaščice. Sladoledi z okusom vrtnice ali pa prave mediteranske sivke so cenjeni med poznavalci, prav tako pa popestrijo vsako sladoledno vitrino.

PARTY AROMATI →

Zabava s sladoledi? Zakaj pa ne! Bogate vonje in okuse znamenitih koktajlov nam je uspelo zajeti v liniji aromatov za pripravo brezalkoholnih sladoledov in koktajlov. Romantični mojito in temperamentna piña colada bosta zanesljivo pritegnila pozornost. Takšni sladoledi so primerni tudi za otroke in bodoče mamice.

DEKORJI →

Pripravo kakovostnega sladoleda nepozabnega okusa in teksture boste zaokrožili s primernim dekorjem ali posipom, ki bo vašemu sladoledu vdihnil končno podobo, ki se ji nihče ne bo mogel upreti.

Sadni dekorji so prelivi, narejeni na osnovi sadja, z visokim deležem koščkov sadja, ki barvito in okusno dopolnijo vašo sladoledno kreacijo. Idealni so za obogatitev sladoledov, primerni pa tudi za polnjenje in krasitev tort, palačink in jogurta. Najvišjo kakovost Rokmarjevih sadnih dekorjev boste spoznali v širokem naboru okusov in vrst sadja.

Idealni, gladki mlečni dekorji brez trans maščob in konzervansov. Čokoladni prelivi so izdelani iz prvovrstnega kakava, dodane rastlinske maščobe pa niso hidrogenirane. V seriji kremnih, mlečnih dekorjev se igramo z belo in temno čokolado, s karamelo in lešniki, pa z medom in limono. Lindi krem dekorje priporočamo tudi za palačinke, sladoled, rogljičke, krofe in torte.

MLEČNI KROK DEKORJI, STRAČATELE IN GOURMET →

Ti naravni dekorji so narejeni brez palmovega olja, brez umetnih arom, soje in brez konzervansov. Obogateni so s hrustljavimi koščki različnih polnil: lešniki, mandlji, piškotki … Izdelki iz te linije ponujajo neskončne možnosti izjemne dekoracije vaših sladoledov in drugih slaščič.

Sadni dekorji →

Sadni dekorji so prelivi, narejeni na osnovi sadja, z visokim deležem koščkov sadja, ki barvito in okusno dopolnijo vašo sladoledno kreacijo. Idealni so za obogatitev sladoledov, primerni pa tudi za polnjenje in krasitev tort, palačink in jogurta. Najvišjo kakovost Rokmarjevih sadnih dekorjev boste spoznali v širokem naboru okusov in vrst sadja.

Lindi Krem →

Idealni, gladki mlečni dekorji brez trans maščob in konzervansov. Čokoladni prelivi so izdelani iz prvovrstnega kakava, dodane rastlinske maščobe pa niso hidrogenirane. V seriji kremnih, mlečnih dekorjev se igramo z belo in temno čokolado, s karamelo in lešniki, pa z medom in limono. Lindi krem dekorji so uporabni (jih priporočamo) tudi za palačinke, sladoled, rogljičke, krofe in torte.

POSIPI & DEKORACIJE →

Čudovite barve zvezdic, hrustljavi drobci lešnikov, mandljev in pistacij ali pa karamelni kristalčki so namenjeni čistemu užitku in nadgradnji okusa in videza vašega sladoleda. Slastni krok dekorji različnih okusov in mehke meringe, ki so kot puhasti oblački, pa oplemenitijo sladoled in druge slaščice, ki jih s strastjo pripravljate za svoje goste.

TOPINGI →

Pomenijo veliki finale priprave sladolednega ali kakšnega drugega deserta. 12 različnih okusov, pakiranih v priročno, ergonomično embalažo, vašemu sladoledu, palačinkam, torti ali pa vaflju dodajo tisto nekaj, čemur rečemo pika na i. Kot da je slikar z zadnjo potezo čopiča podpisal svoj mamljivi unikat.

WELLNESS →

Novi časi, nova pričakovanja in drugačne želje. Ko si poleg dobrega okusa želimo še nekaj več, denimo beljakovin, ali nečesa manj, zlasti maščob in sladkorjev. Linija izdelkov wellness je primerna tudi za osebe s prehranskimi omejitvami, alergijami ali zgolj željo po sladici, ki je pripravljena iz takšnih sestavin. Izdelki iz linije wellness so veganski, brez dodane saharoze, brez mleka in manj maščob. Za posebej aktivne ljudi smo pripravili tudi fitness bazo, v kateri je delež beljakovin višji.

Baze za granito →

Koncentrirana baza v prahu – Granita mix omogoča preprosto pripravo kakovostne granite želenega okusa, enostavno le z dodatkom vode in malo sladkorja.

Soft Ice →

Kakovostna baza v prahu za izdelavo točenega sladoleda polnega in čistega okusa na ameriški način.

Frozen yogurt →

Kakovostna baza v prahu za izdelavo točenega sladoleda polnega in čistega okusa na ameriški način.

Yo →

Polnila za sadne jogurte s 15 % deležem sadja, 10 kg pakiranje. Odlična sadna polnila za pripravo okusnih sadnih jogurtov.