Chocomar modra in roza vroča čokolada

Kako izboljšati vročo čokolado?

Hladna jesen kar kriči po vročih napitkih, ki nam pogrejejo dušo in telo. Kraljica takih napitkov je seveda vroča čokolada, v kateri lahko uživajo tako mlajše kot starejše generacije. Skodelica goste vroče čokolade nas razveseli na še tako siv dan, piko na i pa predstavlja njena dekoracija.

Včasih je bila vroča čokolada »zgolj« vroča čokolada. Bela, mlečna in temna. Bile so okusne, a kmalu si je človeštvo zaželelo še in še. Vroča čokolada mora biti polna, gosta, okusna in očarljiva. Začarati nas mora že s svojim videzom, kar lahko dosežemo s topingi. In kateri so najbolj aktualni topingi za vroče čokolade?

Topingi za v vročo čokolado

Ko pomislimo na dekor vroče čokolade, najprej pomislimo na penice, drobtinice in podobno. Veliki finale vroče čokolade pa lahko predstavljajo tudi tekoči topingi. Raznolikost okusov, vse od klasik pa do eksotike. Svoji vroči čokoladi lahko dodate okus kivija, karamele, jagode, kave, lešnika, manga, amarene in še mnogo drugih. Vroča čokolada bo prejela svoj unikatni pečat okusa.

Klasična dekoracija za vročo čokolado

Kljub novostim, ki so tako izjemno okusne, ga ni čez klasiko. Le kdo se lahko zoperstavi vroči čokoladi s sladkornimi penicami na vrhu? Malokdo, saj gre za legendarno kombinacijo. Ni pa to okus za vsakogar, zato imamo pri Chocomarju pripravljene tudi druge nadeve, dekoracije in posipe za vroče čokolade.

Lešnikovi drobci, zlate drobtinice, karamelni kristalčki, meringe, zvezdice in podobno. Vroča čokolada še nikoli ni bila slišati in videti tako okusno, kot je zdaj.