Dve skodelici vroče čokolade s kokosom v ozadju

4 najboljši okusi bele vroče čokolade

Bela vroča čokolada je običajno manj pogosta izbira, a nič manj slastna od temne. Na voljo je manj različnih okusov kot pri temni vroči čokoladi, a so vsi narejeni iz najboljših sestavin in enostavni za pripravo. Kateri so naši najboljši okusi bele vroče čokolade, ki jih morate poskusiti to jesen in zimo?

Bela Standard

Klasična bela vroča čokolada je vroča čokolada s koščki prave čokolade, ki se med pripravo raztopijo ter zavzamejo svojo pravo aromo. Tako se ustvari vroč napitek žlahtnega okusa. Še posebej jo priporočamo za vse strastne sladokusce, ki imajo radi sladke pijače.

Vanilija

Bela vroča čokolada z okusom vanilije je vroča čokolada s koščki prave čokolade, ki se med pripravo raztopijo ter zavzamejo svojo pravo aromo. Tako se ustvari vroč napitek, ki razveseli še tako zahtevnega kupca. Dodatek vanilije vročo čokolado obogati in jo popelje bližje okusu priljubljenega vanilijevega pudinga.

Rafko

Bela vroča čokolada Rafko je vroča čokolada, obogatena s kokosom, ki vas popelje na peščene plaže tropskega okusa. Če obožujete Rafaelo, morate poskusiti ta okus bele vroče čokolade!

Bela Lešnik

Bela vroča čokolada z lešniki vsebuje preplet sladkobe bele vroče čokolade in zemeljski ton lešnika. Po okusu je manj sladka kot klasična bela čokolada, zato je še posebej primerna za tiste, ki imajo radi malo manj sladke pijače.